Metodio hjälper dig att visualisera verksamheten genom att synliggöra mål, planer och förbättringsarbete på stora tavlor

Sahlgrenska Onkologi planering schema

Whiteboardtavla med eget tryck

Designa en egen Whiteboardtavla med valfritt utseende, färger och bilder – i hög kvalitet.


Magnetark med färdigt eller eget tryck

Titta på filmen och få inspiration för hur du kan använda produkterna i din verksamhet!

Magnetarken är skrivbara och finns i många olika förtryckta utföranden som täcker in de flesta behov för att visualisera förbättringsarbetet, exempelvis för dig som jobbar med Lean Production.


Tillbehör till din Lean-tavla

Tillbehör

Magneter, dokumentfickor, pärmmekanismer, linjetejp och magnetband är tillbehör som ger ytterligare möjligheter att komponera en flexibel visualiseringstavla efter dina behov.


Skapa delaktighet med visualisering baserat på Lean
Visualisering av mål, planer och förbättringsarbete på stora tavlor eller digitalt på stora skärmar är ett av de populäraste verktygen inom Lean – för att det är enkelt och samtidigt ger resultat. Och det kan användas även om man inte jobbar med Lean. Värdet av att synliggöra det som är viktigast är att alla involveras, och kan hjälpas åt att uppnå målen.
Nå era mål med Pulsmöten
Att bara sätta upp en tavla med mål och planer räcker inte för att få resultat. Genom att ha korta möten vid tavlan varje dag, Pulsmöten, skapas en jämn puls i arbetsgruppen där alla jobbar mot samma mål och engagerar sig i hur resultatet blir. Prestationer som t.ex. 100% leveranssäkerhet, 50% kostnadsreduktion, och halvering av ledtid är vanligt.
Visualisera på ett proffsigt och stilrent sätt
Våra kunder rankar designen på våra produkter som den främsta fördelen. Motiveringen är att det blir roligare att jobba med saker som ser bra ut. Att produkterna har utvecklats baserat på många års erfarenhet från olika branscher gör att de dessutom är pedagogiskt utformade. Det gör att man snabbt kan komma igång på egen hand.
Bli en visuell ledare och öka effektiviteten
Visuellt ledarskap ger ökad effektivitet och engagemang, och är ett roligt sätt att leda på. Lär dig hur genom en utbildning där du tränas praktiskt av en erfaren coach. Allt sker på plats hos er och anpassas efter behov och målbild. Lägg till ett paket med Metodios produkter så kan ni bli guidade i hur ni ska använda dem för att få bäst effekt.