Metodio hjälper dig som ledare att visualisera verksamheten och utvecklas tillsammans med dina medarbetare. Genom att på ett enkelt och stilrent sätt synliggöra mål, planer och förbättringsarbete på stora tavlor eller skärmar 

Whiteboard med tryck - köp färdig eller designa själv

Whiteboard med tryck

Du kan välja bland ett antal magnetiska tavlor med färdig layout som täcker de mest förekommande behoven. Men du har också möjlighet att komponera din egen tavla efter dina specifika önskemål och behov.

Tavlorna finns i flera olika storlekar, de är grafiskt stilrena och lätta att hålla rena och snygga eftersom de är fria från skarvar.

 

Kör Förbättrings- eller Scrum-tavlan digitalt

Att köra en digital tavla är bra för dig som vill synliggöra och komma åt mål, planer och förbättringsarbete för t.ex. Lean eller Agile via internet istället för med whiteboardtavlor.

Den digitala tavlan körs online, så flera personer kan vara inne och jobba med den samtidigt oavsett var man befinner sig i världen. Kombinera med en Touch Screen så kan du även ha tavelmöten vid skärmen när alla är på plats.

Tillbehör

Tillbehör

För att förstärka visualiseringen av förbättringsarbetets innehåll och status finns ett antal olika tillbehör att komplettera med.

Magneter, dokumentfickor, pärmmekanismer, linjetejp och magnetband är tillbehör som ger ytterligare möjligheter att komponera en flexibel visualiseringstavla efter dina behov.

 


Utvecklas genom att visualisera mål, planer, säkerhets- och förbättringsarbete

Skapa delaktighet med visualisering baserat på Lean

Visualisering av mål, planer och förbättringsarbete på stora tavlor eller digitalt på stora skärmar är ett av de populäraste verktygen inom Lean – för att det är enkelt och samtidigt ger resultat. Och det kan användas även om man inte jobbar med Lean. Värdet av att synliggöra det som är viktigast är att alla involveras, och kan hjälpas åt att uppnå målen.

Nå era mål med Pulsmöten

Att bara sätta upp en tavla med mål och planer räcker inte för att få resultat. Genom att ha korta möten vid tavlan varje dag, Pulsmöten, skapas en jämn puls i arbetsgruppen där alla jobbar mot samma mål och engagerar sig i hur resultatet blir. Prestationer som t.ex. 100% leveranssäkerhet, 50% kostnadsreduktion, och halvering av ledtid är vanligt.

Visualisera på ett proffsigt och stilrent sätt

Våra kunder rankar designen på våra produkter som den främsta fördelen. Motiveringen är att det blir roligare att jobba med saker som ser bra ut. Att produkterna har utvecklats baserat på många års erfarenhet från olika branscher gör att de dessutom är pedagogiskt utformade. Det gör att man snabbt kan komma igång på egen hand.

Bli en visuell ledare och öka effektiviteten

Visuellt ledarskap ger ökad effektivitet och engagemang, och är ett roligt sätt att leda på. Lär dig hur genom en utbildning där du tränas praktiskt av en erfaren coach. Allt sker på plats hos er och anpassas efter behov och målbild. Lägg till ett paket med Metodios produkter så kan ni bli guidade i hur ni ska använda dem för att få bäst effekt.